Bijuterii personalizate ce completeaza tinuta

februarie 17th, 2012
Bijuterii personalizate

Bratara de argint cu citrin si titanium druzy

Oricat de cool este rochia ta si oricat de elegant este machiajul tau, fara bijuteriile potrivite tinuta ta nu poate fi completa. Bijuteriile sunt considerate, pe buna dreptate, acel element special care finiseaza si implineste o tinuta, iar daca alegerea bijuteriilor a fost inspirata iti pot induce totodata si o stare de bine si de confort. Pana acum, cand ai cautat o bijuterie, ai mers prin magazine, ai privit bijuteriile expuse, ai ales bijuteriile ce ti-au facut cu ochiul. Dar te-ai gandit ca undeva, poate exista un expert pregatit sa aleaga pentru tine, acea bijuterie care sa exprime cel mai bine profunzimea sufletului tau?

Ce zici daca ai avea posibilitatea sa iti imbogatesti “sipetul” cu bijuterii personalizate in functie de harta ta astrologica? Astfel zodia, ascendentul si pozitia planetelor din ziua nasterii tale, imbinate cu pietre semipretioase potrivite intr-o montura de argint incarcata de simbolistica esoterica, pot scoate in evidenta ceea ce ai mai frumos in interiorul tau, pot sa iti intareasca calitatile si sa iti corecteze defectele.

Aceste bijuterii personalizate in functie de personalitate si harta ta astrologica se numesc bijuterii astrologice personalizate si pot fi comandate pe www.signdesign.ro.

Daca ai fost atrasa de bratara cu citrin si titan druzy din imagin,e inseamna ca va aflati intr-una dintre situatiile prezentate mai jos. Prin urmare, aceasta bratara, prin imbinarea dintre citrin si titan druzy, incastrate in argint, are un rol benefic in protectia acordata celui care o poarta.

Din punct de vedere astrologic, bijuteria e potrivita celor din zodiile: Gemeni, Fecioara sau Leu, celor care au Ascendentul situat intr-una din cele trei zodii amintite precum si celor care au, in astrograma lor natala, planete in aceste zodii. Combinatia este, deasemenea, recomandata celor nascuti Duminica.

La nivelul structurii fizice, bratara stimuleaza buna functionarea a intregului organism, regenerarea celulara si refacerea sistemului digestiv, in special. Ficatul, pancreasul, splina, stomacul sunt sustinute in buna lor functionare. Atenueaza infectiile renale si ale vezicii, calmeaza durerile oculare, imbunatateste circulatia sanguina, detoxifica sangele, activeaza timusul, echilibreaza tiroida si suprarenalele, are un efect termic si intareste nervii. Favorizeaza eliminarea, trateaza constipatia si distruge celulita, echilibreaza secretia hormonala si inlatura oboseala. Mareste fertilitatea si potenta, tratand afectiunile ovarelor si testiculelor.

La nivelul structurii rationale, aceasta combinatie ajuta la recapatarea increderii in sine, invitand purtatorul ei in a-si afirma personalitatea si a-si impune punctul de vedere. Cu atitudinea sa pozitiva si optimista, va ajuta sa rezolvati neintelegerile familiale sau colective. Plina de putere şi pasiune, aceasta bijuterie va invita sa dati o sansa in plus prieteniei.

Citrinul este un excelent stimulent in perioada de studii, de asimilare, fiind benefic in sustinerea persoanelor aflate in fata unor examene, probe sau interviuri. Bun in calmarea emotiilor, in trac, depresii. Aceasta bijuterie puternic creativa este recomandata celor care calatoresc.

In plan rational combinatia dintre citrin si titan imprumuta din forta, puterea si duritatea sa, dand in acelasi timp suplete in manifestare celui care o poarta. Focalizeaza mintea, inlaturand confuzia si depresia spirituala, stimuland concentrarea. Titanul mareste curajul si increderea in sine, convertind energiile negative si mania.

Citrinul – piatra a abundentei, va stimuleaza simtul comercial, al negocierii, facilitand obtinerea succesului financiar si in afaceri.

In plan spiritual, aceasta bijuterie tonica încarca cu energie toate planurile vieţii. Dotat cu putere solara, citrinul confera bijuteriei beneficitate, caldura, energie, si, in felul acesta, un rol important in protejarea aurei. Totodata, titanul este suportul adevarului si al virtutiilor, conectandu-ne la experientele vietilor anterioare. Combinatia dintre cele doua elemente actioneaza eficient asupra centrilor superiori, inlaturand obstacolele din calea spirituala si astfel permitand atingerea maximelor potentialitati in indeplinirea obiectivelor propuse.

Leave a Reply